elena udrea
elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea va rămâne în continuare în arest în Bulgaria, țara unde a fost prinsă după ce justiția din România a decis să o condamne la închisoare cu executare. Udrea i-a implorat în lacrimi  pe judecătorii bulgari să o lase să își vadă fetița. Ea s-a plâns că este singura femeie din arestul de la Blagoevgrad între zeci de bărbați, potrivit Ziare.com

Udrea a povestit pentru Antena 3 situația umilitoare la care este supusă în țara vecină. Ea a spus că este singura femeie din arestul Blagoevgrad printre zeci de bărbați, iar atunci când trebuie să meargă la baie trebuie să treacă prin fața tuturor întrucât este doar un grup sanitar.

Un nou termen de judecată a fost stabilit pentru data de 8 iunie.

„În acest dosar este a treia oară când statul român încearcă să mă aresteze. Prima dată în 2015, atunci când au apărut şi primele informaţii că sunt ameninţări la adresa vieţii mele. În 2018, când eu eram deja însărcinată în şase luni, în Costa Rica, şi aveam deja procesulpentru azil politic, m-au condamnat definitiv şi m-au arestat. După două luni şi jumătate au fost obligaţi să mă elibereze, din nou, pentru că CCR a decis că am fost judecată de un complet nelegal constituit”, a declarat Elena Udrea în sala de judecată.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *