https www.gandul.ro wp content uploads 2022 04 Fosta soție a lui Elon Musk a vorbit despre relația cu miliardarul

Elon Musk afirmă că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter. El spune că va face acest lucru după ce va găsi persoana potrivită pentru a-l înlocui.

„Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, doar voi superviza echipele de la software şi servere”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Pe scurt, 57,5% dintre utilizatori îl vor plecat de la șefia Twitter.

Agenția Reuters scrie că rezultatul sondajului este o reacție de respingere a lui Elon Musk, venită la mai puțin de două luni de la preluarea mandatului.

Peste 17 milioane de persoane au votat

57,5% voturi pentru „Da” și 42,5% pentru „Nu”, potrivit sondajului pe care miliardarul l-a lansat duminică seara. În numai 12 ore, au votat pe pagina lui Elon Musk peste 17,5 milioane de persoane. Omul de afaceri a anunțat duminică seară că va respecta rezultatele sondajului, dar nu a dat detalii despre momentul în care va demisiona dacă rezultatele vor spune că ar trebui să o facă.

Răspunzând la comentariul unui utilizator de pe Twitter privind o posibilă schimbare a directorului general al platformei, Elon Musk a anunțat că „Nu există un succesor”. Pe de altă parte, Twitter tocmai ce și-a actualizat politica de funcționare, interzicând conturile create exclusiv cu scopul de a promova alte firme de socializare și conținutul care conține linkuri sau nume de utilizator pentru platforme rivale.

Elon Musk este proprietarul Tesla Inc, producător de mașini electrice, al Boring Company (construcții), Neuralink (colos din domeniul inovației medicale) SpaceX, cel mai important jucător privat pe piața rachetelor spațiale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *