Elon Musk este invitat în Ungaria la o conferință pe tema natalității. Invitația a fost lansată de președinta acestei țări, Katalin Novak, după ce miliardarul și-a exprimat admirația pentru „eforturile” Budapestei în promovarea natalității.

Conferința pe tema natalității va avea loc între 14 și 16 septembrie la Budapesta și va aborda subiecte legate și de protejarea familiei.

Invitația vine în contextul în care Elon Musk a postat pe Twitter un comentariu referitor la un interviu acordat de premierul ungar, Viktor Orban, în care acesta vorbea despre eforturile guvernului său de a promova natalitatea și de a proteja familia. Mai exact, Elon Musk a comentat că este foarte interesant faptul că Ungaria depune eforturi pentru a rezolva problema natalității, transmite B1TV.

Președinta Novak a declarat că se așteaptă la participarea unor lideri politici, personalități sociale și alți invitați importanți. Printre participanții anunțați se numără și premierul italian Giorgia Meloni. Evenimentul este descris ca o „întâlnire a forțelor pro-familie” și reprezintă o platformă de discuții despre aceste subiecte sensibile.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *