Image default
Actualitate

Eșecul PSD se va menține „de la scrutin la scrutin” avertizează Aurelian Bădulescu. Trebuie să renunțe la „figurile de ceară”

Eșecul PSD se va menține „de la scrutin la scrutin” atât timp cât nu se va face o reformă reală în partid, afirmă candidatul partidului la Sectorul 3, Aurelian Bădulescu. Acesta a obținut un procent de 13,74% din voturile alegătorilor, în timp ce actualul primar, Robert Negoiță, plecat de nici două luni din partid a strâns 43,77% iar candidatul dreptei, Adrian Moraru, doar 28,4%, potrivit datelor parțiale furnizate de BEC.

„Părerea mea este că Partidul Social Democrat greșește de foarte mult timp și în cascadă. Atâta timp cât Partidul Social-Democrat nu va renunța la figurile de ceară și nu va aduce acea reformă de care tot vorbește toată lumea, va pierde de la scrutin la scrutin. Asta este părerea mea” a spus Bădulescu, actual viceprimar al Capitalei, pentru PsNews.

Eșecul PSD, după Aurelian Bădulescu. „Unde s-a greșit la Sectorul 3? Ce să fac la Sectorul 3 în condițiile în care eu am intrat cu 45 de zile înainte de începerea campaniei și am luat un partid care avea 19% în Sectorul 3 și l-am dus la 25%. Din punctul meu de vedere, eu consider că, la votul politic, eu mi-am atins targetul. Cât despre mine, nu am două mandate ca domnul Negoiță, nu am furat de am rupt ca domnul Negoiță, nu am de unde să dau spăgi la presă ca să nu vorbească despre mine și la procurori ca să nu-și facă treaba, motiv pentru care îi urez succes și-l aștept la fiecare ședință de Consiliu Local”, a explicat Aurelian Bădulescu.

Viceprimarul a mai precizat faptul că marii pierzători ai alegerilor din București sunt PNL și PSD.

„În legătură cu Capitala nu știu ce să vă spun decât că, după părerea mea este că marele pierzător este PSD-ul, dar și PNL-ul. În rest, Capitala a votat să aibă un primar care să deservească clanurile de interlopi din București asumat de președintele României și premierul României. Îl aștept pe primarul mafiot în sala de Consiliu pentru că voi opta pentru fotoliul de Consilier General pe care l-am câștigat odată cu scorul pe care l-am obținut la Capitală”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Related posts

Ponta este supărat că îi sunt tăiate bannerele electorale

Alina Angelescu

Robert Negoiță nu va avea sprijinul PNL la alegerile locale, a spus senatorul Daniel Fenechiu

Lupte cu topoare în timpul conferinței de presă susținută de Băluță

Alina Angelescu

1 comment

PSD va dispărea până la sfârșitul anului, este părerea lui Banciu 29 septembrie 2020 at 9:37

[…] Eșecul PSD se va menține „de la… […]

Reply

Leave a Comment