Image default
Actualitate

Gabriela Firea are un loc de parlamentar pus deoparte, spune președintele PSD Marcel Ciolacu

Gabriela Firea are un loc de europarlamentar asigurat, a declarat luni președintele PSD, Marcel Ciolacu, după ce Firea și-a pierdut mandatul de primar al Capitalei. Ciolacu a spus că va avea discuție cu Gabriela Firea, explicând că o bună parte din rezultatele bune ale PSD i se datorează.

„Nu am vorbit cu Gabriela Firea. O să o fac după această conferință. Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele bune ale PSD se datorează şi în mare măsură doamnei Gabriela Firea” a spus Marcel Ciolacu, potrivit Digi24.

Marcel Ciolacu își păstrează optimismul, spunând că “rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun”. În opinia sa, PSD trebuie “să se deschidă”, iar “persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcţii publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL, au fost sancţionate de către români”.

„Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

„Persoanele anchilozate de prea mult timp în anumite funcții publice, indiferent dacă au fost din partea PSD sau din partea PNL au fost sancționate de români. Românii au întotdeauna dreptate şi acest lucru trebuie să ne fie calea, atât pentru PSD, cât şi pentru alte partide. Toate aceste lucruri ne dau speranţa că la parlamentare vom avea, cu siguranţă, un scor politic mult mai bun”.

Related posts

Moțiunea de cenzură nu a ajuns la vot. Parlamentarii nu s-au supus ordinelor lui Ciolacu

Vasile Dâncu a fost numit președintele interimar al Consiliului Național al PSD. Ce a comentat Marcel Ciolacu

Nicușor Dan anulează un proiect al Gabrielei Firea. Firea: Este crimă ce face acest individ

Alina Angelescu

Leave a Comment