PSD va dispărea până la sfârșitul anului, este părerea lui Banciu
PSD va dispărea până la sfârșitul anului, este părerea lui Banciu

PSD va dispărea până la sfârșitul anului, este părerea comentatorului politic Radu Banciu. Prin rezultatele la alegerile locale, PSD a demonstrat că se află în pragul colapsului, a spus Banciu la B1TV.

Radu Banciu mai dă câteva luni de viață PSD-ului, dar nu vede nici o alternativă viabilă în forțele politice de dreapta. Jurnalistul a mai spus că din partea USR-PLUS nu sunt perspective, iar PNL-iștii sunt niște mitocani fără soluții.

„Eu nu m-am mai dus să-l votez acum (pe Nicușor Dan), că nu mai aveam de ce. Erau destui care se duceau și iată că votul meu, ăla care lipsește de opt ani, n-a contat nici de data asta. S-au dus și l-au votat unii destul. Eu sper să-i fi ajuns lui Nicușor votul ăla al meu din 2012 și să se fi spălat pe cap cu el, deoarece e bun și azi la ceva” a spus Radu Banciu în emisiunea sa, potrivit Știri pe Surse.

PSD va dispărea. Va urma o înfrângere la alegerile parlamentare pentru PSD ia apoi toți „escrocii” vor pleca la alte partide, intuiește realizatorul TV.

„În rest, rezultatele la București sunt așteptate. Era clar că va urma această recatombă a PSD, care e în derivă. Va pierde și parlamentarele. Așa cum spuneam la sfârșitul anului trecut, că am senzația că sunt singurul care a spus-o, ei bine, am avut dreptate: PSD se va desființa la sfârșitul lui 2020. Iată că suntem foarte aproape de acest verdict, unul implacabil întrucât, după înfrângerea de la europarlamentare, toți escrocii care vor mai rămâne în partidul ăsta vor pleca la altele, pentru că nu va mai fi nimic de pârjolit acolo.

Dar vreau să le transmit tolomacilor din PSD, alegătorilor lor în primul rând și doamnei Firea faptul că nu e o înfrângere. Au stat mai mult la conducerea României decât a stat Nicolae Ceaușescu. Să nu uităm! Deci de 30 de ani nu auzim decât povestea asta cu pensii, cu salarii, cu pufuleți și cu pufarin, dar construcții ioc!

Ei bine, iată că s-a încheiat istoria acestui partid, e pe cale să se încheie”, a conchis jurnalistul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.