Eugen Teodorovici, rămas fără un loc în Parlament, a ajuns la Curtea de Conturi: „Funcția am câștigat-o în 2010 și mi-a rămas rezervată”

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, s-a întors la Curtea de Conturi, după ce nu a mai câștigat la alegeri un post de senator în Parlamentul României.

Eugen Teodorovici spune că funcția de auditor al Curții de Conturi a obținut-o prin concurs în 2010, iar în perioada în care a ocupat mai multe poziții de demnitate publică postul i-a fost rezervat.

„Funcția de auditor pe care o ocup în prezent am câștigat-o prin concurs public încă din anul 2010 și conform legii, atât timp cât am deținut poziții de demnitate publică (ministru, senator etc.), postul de bază mi-a fost rezervat, așa cum este rezervat și postul de profesor, președintelui Iohannis … și altora. Ceva normal, firesc și legal”, a scris Teodorovici, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Eugen Teodorovici a candidat pentru un post de senator, în județul Tulcea, la alegerile parlamentare de anul trecut, însă nu a obținut mandatul. Acum, Teodorovici ocupă funcția de director de audit în cadrul Curții de Conturi.

Tedorovici: „Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban”

Eugen Orlando Teodorovici critică apariția celor de la PNL la noua cale ferată. Este vorba despre calea ferată ce leagă București Nord de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

„Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban, trezește-te Bode, că dă din coadă câinele impiegatului! E semn că trece trenul și … e rost de o filmare pentru țară. Guvernul PNL și-a mai făcut câteva poze la o așa-zisă probă-test (nici măcar inaugurare) a liniei de cale ferată de la Bucureşti Nord până la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Era bine să se limiteze la poze și să tacă adânc. Dar, de, liberalul nu e liberal destul până nu e și fudul!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *