Actualitate

Teodorovici critică apariția celor de la PNL la noua cale ferată

Eugen Orlando Teodorovici critică apariția celor de la PNL la noua cale ferată. Este vorba despre calea ferată ce leagă București Nord de Aeroportul Henri Coandă din Otopeni.

„Hai, scoală Iohannis, ridică-te Orban, trezește-te Bode, că dă din coadă câinele impiegatului! E semn că trece trenul și … e rost de o filmare pentru țară. Guvernul PNL și-a mai făcut câteva poze la o așa-zisă probă-test (nici măcar inaugurare) a liniei de cale ferată de la Bucureşti Nord până la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Era bine să se limiteze la poze și să tacă adânc. Dar, de, liberalul nu e liberal destul până nu e și fudul!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici critică declarațiile lui Orban. „Mai întâi, premierul Orban a declarat plin de entuziasm că ideea acestui proiect s-a născut în mandatul său de ministru al transporturilor (a făcut ceva doar în mintea lui … mică). Și dacă nu era puțin mai răcoare afară, sigur și-ar fi amintit și de celelalte „idei” mai vechi ale sale, de construcția Barajului Vidraru, a Transfăgărășanului sau a hidrocentralei Porțile de fier I?! A venit apoi șeful statului, domnul Iohannis și ne-a zis că n-a fost voiță politică și că de aceea, din 2016 până în 2019, s-a construit atât de puțin din proiect. Ne-a lămurit, totuși, domnul Bode, ceva mai odihnit decât ceilalți doi (pesemne că de la somnul pe bancheta din spate) că de fapt linia va fi dată în folosinţă în decembrie.”, adaugă acesta.

Proiectul putea fi realizat de Orban în mandatul său de ministru al transporturilor

Senatorul PSD spune că lucrarea putea să fie terminată chiar de Ludovic Orban în mandatul său de ministru al transporturilor. „Realitatea nemascată de Orban și Iohannis este că semnarea contractului de proiectare și construcție a fost în iunie 2019 (deci în mandatul lui Cuc de la PSD – sîc) și trebuia să dureze 14 luni cu tot cu proiectare, deci putea fi realizat chiar și de Orban în cele 20 de luni ale mandatul său de ministru al transporturilor, ca să nu mai zic de Iohannis în cei 6 ani … dacă ar fi fost în stare!”, încheie el.

Related posts

Nicușor Dan o provoacă pe Firea să participe la trei dezbateri

Alina Angelescu

Masca, obligatorie de marți în tot Bucureștiul, în spațiile publice. Se trece în scenariul roșu la școli

Constantinescu Gabriel

Președintele Klaus Iohannis cere reforma Curții Constituționale, după decizia CEDO în cazul Laurei Codruța Kovesi

Elevii nu se mai întorc la școală până în septembrie. Excepție fac cei din anii terminali. Care sunt condițiile

Constantinescu Gabriel

Teodorovici despre industria auto din România

Alina Angelescu

Teodorovici îl ironizează pe Orban: Mai lasă băutura

Alina Angelescu

Leave a Comment