Mohammad Murad candidează la Primăria Mangalia
Mohammad Murad candidează la Primăria Mangalia

Mohammad Murad candidează la Primăria Mangalia, iar analistul politic Cozmin Gușă vede asta ca o oportunitate uriașă pentru investiții. Asta pentru că libanezul care a fondat rețeaua „Spring Time” vrea să aducă firme de top în oraș și în stațiunile de pe litoral din preajmă.

Cozmin Gușă se exprimă plastic spunând, într-o postare pe contul său de Facebook că

„DACĂ MURAD CÂȘTIGĂ PRIMĂRIA, “NUBA” SE DESCHIDE ȘI-N MANGALIA!👏😎”

„Discutam azi cu Jean Sasu, tânărul întreprinzător care a “motorizat” Clubul NUBA, până la nivelul de succes și notorietate de azi. Dintr-una într-alta, ajungem și la subiectul MOHA Murad și Mangalia, iar el îmi zice: “Dacă va câștiga Murad primăria, e clar că zona va crește rapid, și deschidem și noi NUBA acolo chiar din sezonul viitor!” a scris Cozmin Gușă.

Guță a explicat că strategia de dezvoltare pentru zona Mangalia sunt investițiile de succes, pe care le promite Mohammad Murad.

„Reacția lui este relevantă pentru cei cu spirit antreprenorial, care pricep bine ce va-nsemna un primar ca MOHA Murad pentru dezvoltarea zonei compusă din 7 stațiuni ( Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia). În planurile lui Murad, fondator “Spring Time”, intră oricum aducerea la Mangalia a unor Branduri de mare succes, de la McDonald’s, KFC, Starbucks , până la haine, parfumuri, accesorii, etc. Treabă la care a dovedit deja că se pricepe bine!✌️” a încheiat Cozmin Gușă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *