Cozmin Gușă a făcut radiografia alegerilor, așa cum se prefigurează ele
Actualitate

Radiografia alegerilor, făcută de Cozmin Gușă. Unde pierde și unde câștigă PSD

Cozmin Gușă a făcut radiografia alegerilor, așa cum se prefigurează ele în urma depunerii candidaturilor din partea marilor partide, respectiv PNL, USR-Plus și PSD. Pot apărea surprize în marile orașe, susține analistul politic.

„LuCOVID va fi premiat de către STATUL PARALEL: candidații USR-PLUS devin ALTERNATIVA ÎN MARILE ORAȘE; singura excepție este CLOTILDE ARMAND, liberalii din „capitala capitalei” nu se lasă păcăliți!

Am avut timp ieri să studiez mai multe sondaje ale PSD și PNL realizate în ultima săptămână, iar ceea ce v-anunțam în urmă cu ceva vreme se confirmă: impunerea ca și candidat la București a lui Nicușor Dan a generat în marile orașe o emulație în favoarea candidaților USR-PLUS, care-i așează în postura de alternative, ba chiar cu șanse reale de a câștiga, ceea ce înseamnă că LuCOVID și-a îndeplinit sarcina trasată de către REZERVIȘTII STATULUI PARALEL DE A REVIGORA PLUSR, rezervisti care sunt creatorii si finantatorii partidelor lui Barna și Cioloș” a scris Cozmin Gușă pe contul său de Facebook.

Radiografia alegerilor, făcută de Cozmin Gușă. Sunt mari orașe unde USR-Plus a ajuns la egalitate în sondaje cu PNL, iar asta poate fi o surpriză pentru liberali la alegeri, a spus Cozmin Gușă.

„A doua știre este însă cea legată de problemele pe care LuCOVID le-a creat astfel chiar propriilor fiefuri electorale, după cum urmează:

La Timișoara, Brașov și Alba-Iulia candidații USR-PLUS au ajuns la un scor similar cu cei ai PNL, dar pe un trend crescător, ceea ce înseamnă că vor reuși probabil să-i detroneze pe liberali; VICTIMELE PREMEDITATE ALE LUI LuCOVID se numesc în acest caz Nicolae Robu, George Scripcaru și Mircea Hava (candidat PNL este vice-primarul lui)!

La Cluj Napoca și Iași pluseriștii au depășit 25%, ceea ce e mult în comunități dominate autoritar de către Boc sau Chirica, și le va cauza probleme în plus.

În mediul urban PSD este PERDANTUL DE SERVICIU, în multe locuri fiind a doua victimă a CANDIDAȚILOR REZERVIȘTILOR, ceea ce va crea mari probleme interne post-alegeri pentru noua echipa de conducere a PSD”.

Radiografia alegerilor. În ciuda opiniei generale, în București PSD se menține în topul preferințelor electoratului, consideră Cozmin Gușă.

„Singurul loc unde PSD pare că încă rezistă este Bucureștiul, dar cu mari probleme; aici Gabi Firea mai are un avans de câteva procente în fața lui Nicușor, dar dacă va rămâne cu campania neagregată cu Sectoarele și fără strategii mai sofisticate și greu de prezis, poate avea probleme mari până la finalul campaniei din pricina valului urban previzibil care se poate formata împotriva ei; la sectoare pluseriști „no name” și fără vreo realizare politico-profesională beneficiază de statutul de NOUTĂȚI și generează scoruri de cca 25%; singura REPETENTĂ a “GENERAȚIEI USR-PLUS 2020 “ este în acest moment Clotilde Armand, care este cu 7-9% în urma lui Dan Tudorache , procentul de liberali care nu vor s-o voteze în sectorul 1 crescând la 60% dintre votanții de dreapta, lucru de explicat prin obrăznicia și falsitatea prea evidente ale „forțat graseiatei” candidate, plus faptul că nu mai e considerată vreo prospătură … politică.

Așadar, asta este poza începutului de campanie, unde mai putem nota succint „ofilirea” Pro România, care nu e considerat alternativă politică, revigorarea parțială a PMP, cvasi-inexistența ALDE, și-un UDMR în graficul de 6-7%. Plus cei 250-300 de candidați independenți ce vor câștiga, dar care așteaptă rezultatul moțiunii ca să-și evidențieze discret afilierea politică.

Morala: un LuCOVID trădător, e bun la “CASA REZERVIȘTILOR” STATULUI PARALEL!”, a conchis analistul politic apropiat PSD.

Related posts

Ciolacu exlică de ce vrea anularea voturilor

Alina Angelescu

Traian Băsescu: nu s-au mai produs măști la Romarm, pentru că mașinile s-au stricat și „trebuiau făcute importuri cu prieteni contra şpagă”

Constantinescu Gabriel

Niculaie Bordei

Andreea Cristescu

Dosarul caselor președintelui Iohannis a fost clasat. Procurorii au stabilit că nu a comis o ilegalitate

Constantinescu Gabriel

Adrian Năstase atacă crunt PSD. Se consideră nebăgat în seamă după ce a fost închis pentru corupție

Constantinescu Gabriel

DNA a cerut documente de la PSD dar și de la alte partide, susține Lucian Romașcanu

2 comments

Mohammad Murad candidează la Primăria Mangalia 22 septembrie 2020 at 23:47

[…] „Discutam azi cu Jean Sasu, tânărul întreprinzător care a “motorizat” Clubul NUBA, până la nivelul de succes și notorietate de azi. Dintr-una într-alta, ajungem și la subiectul MOHA Murad și Mangalia, iar el îmi zice: “Dacă va câștiga Murad primăria, e clar că zona va crește rapid, și deschidem și noi NUBA acolo chiar din sezonul viitor!” a scris Cozmin Gușă. […]

Reply
Cozmin Guşă îl compară pe Iohannis cu Donald Trump, pe tema activităţilor religioase din pandemie - Lumea Politică 17 octombrie 2020 at 23:52

[…] versus IOHANNIS. De Sfânta Parascheva. Președintele american zice că-n vremuri grele ca cele de azi “AVEM NEVOIE DE MAI MULTĂ RUGĂCIUNE, NU DE MAI […]

Reply

Leave a Comment