Preşedintele american, Joe Biden, l-a ironizat joi pe Evgheni Prigojin

Evgheni Prigojin, liderul Grupului Wagner, a transmis un mesaj pe Telegram, în care vorbeşte despre noile misiuni ale mercenarilor pe care îi conduce.

“Dragi colegi, prieteni şi susţinători. Astăzi este 30 iulie. În acest moment, încă nu a fost stabilită ora de deschidere a centrelor de recrutare. Pentru a nu exista secrete şi discuţii de culise, vă informez că Grupul Wagner îşi continuă activităţile în Africa, precum şi în centrele de pregătire din Belarus.

În prezent, lucrăm la stabilirea următoarelor misiuni, al căror contur devine din ce în ce mai clar. Fără îndoială, aceste misiuni se vor face în numele Rusiei măreţe.

Acum, o parte dintre luptătorii noştri sunt în vacanţă, pentru că înainte a fost o perioadă lungă de muncă extrem de grea. Nici eu, nici consiliul de comandanţi nu am pus restricţii în ceea ce priveşte transferul foştilor şi actualilor noştri camarazi de luptă către alte structuri de forţă ale Federaţiei Ruse.

Din păcate, puţini au fost de acord să se transfere de la Grupul Wagner. Anii lungi de muncă grea, anii lungi de război umăr la umăr cu camarazii noştri ne-au făcut un singur colectiv.

Şi de aceea, camarazii noştri de arme sunt dornici să se întoarcă la Grupul Wagner. Atâta timp cât nu ducem lipsă de personal, nu avem în plan să facem noi recrutări.

Cu toate acestea, vă vom fi extrem de recunoscători dacă veţi păstra legătura cu noi şi, de îndată ce patria noastră va avea nevoie să creeze un nou grup, capabil să apere interesele ţării noastre, cu siguranţă vom recruta.

Şi, încă o dată, în numele meu şi al consiliului de comandanţi, aş dori să vă mulţumesc pentru contribuţia nepreţuită pe care aţi avut-o la realizările care au fost făcute de către PMC Wagner în anii 2022, 2023, inclusiv cucerirea oraşului Bahmut”, a precizat Evgheni Prigojin în mesajul său de pe Telegram din 30 iulie

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *