Poliția a făcut ravagii la petrecerea aniversară a unui important lider PSD. Zeci de primari au căzut în plasa oamenilor legii. Ei au fost amendați de către polițiștii din Giurgiu.

Aproape 30 de primari petreceau în Bolintin Vale la invitația liderului social-democrat Nicolae Bădălău. Alături de aceștia se aflau și personalități marcante ale partidului ca fostul ministru al Agriculturii, Ilie Sârbu. Paranghelia nu era trans partinică. În restaurant erau primari social democrați și liberali.

La un moment dat petrecerea a fost spartă de descinderea poliției și a jandarmilor „La data de 8 decembrie, polițiștii din cadrul I.P.J Giurgiu, împreună cu reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Giurgiu, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul I.J.J Giurgiu au efectuat o verificare, în orașul Bolintin-Vale, județul Giurgiu, pentru stabilirea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii virusului Sars Cov2” se arată într-un punct de vedere oficial transmis de IPJ Giurgiu.

nicolae badalau

Surse din PSD susțin că descinderea a avut loc la Salonul de Evenimente Montano din Bolintin Vale. Acesta aparține lui Nicolae Bădălău, iar liderul social-democrat a organizat o petrecere de ziua lui în ciuda restricțiilor datorate pandemiei.

Oamenii legii nu au fost impresionați nici de prezența primarilor din peste jumătate de județ, nici de alți oaspeți de seamă. „În cadrul acțiunii, s-a constatat faptul că o societate comercială din orașul Bolintin-Vale nu a respectat prevederile Legii nr. 55/2020, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.000 de lei.” se arată în comunicatul IPJ Giurgiu.

Practic, în afară de preparate și băutură, Nicolae Bădălău a primit o notă de plată și din partea autorităților pentru petrecerea de ziua sa. Surse judiciare susțin că pontul pentru acțiune a fost oferit de unul dintre primarii PSD care nu a fost chemat la petrecere.

Deputat și apoi senator PSD, Nicolae Bădălău a fost ținta mai multor acuzații de corupție din partea DNA sau ANI. În prezent el este consilier la Curtea de Conturi a României. Vreme de doi ani, Nicolae Bădălău a fost ministru al Economiei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *