George Simion a anunțat duminică seara, 14 aprilie, la Realitatea Plus, că-l va suspenda pe prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea după ce s-a opus unei candidaturi a lui Cozmin Gușă la Primăria Capitalei.

„Nu am făcut niciun balet, nu sunt un om care să fie teleghidat. Nu vorbește nimeni peste mine, Marius Lulea nu va mai fi prim-vicepreședinte.”, a spus Simion la Realitatea PLUS.

Geroge Simion pare să fi renunțat la ideea de a-l susține pe Cosmin Gușă la Primăria Capitalei și anunță că-l va susține pe Mihai Enache, candidatul inițial al AUR la Primăria Capitalei, potrivit stiripesurse.

„E anul 2024, anul în care vom avea provocări electorale, capcane întinse. AUR nu se destramă. Noi suntem o formațiune tânără, nu avem încapacitatea să ne luptăm cu PSD și PNL.”, a mai spus acesta.

George Simion nu a negat că va candida la prezindețiale.

„Este posibil să candidez. Nu o să facem anunțul acum.

Scandalul privind candidatura AUR la Primăria Capitalei a izbucnit în urmă cu două săptămâni, când George Simion a declarat tot la Realitatea Plus că AUR sondează mai mulți candidați la Primăria București deși partidul l-a anunțat de mai multă vreme pe Mihai Enache.

George Simion l-a nominalizat pe Cozmin Gușă, printre ”personalitățile suveraniste” pe care le măsoară pentru Primăria București.

De partea cealaltă, Enache și Lulea au negat că acesta ar fi candidatul AUR.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *