Filiala AUR din Bocșa a fost vandalizată chiar înainte de vizita liderului partidului, George Simion. Geamurile clădirii au fost sparte duminică dimineața, iar Poliția a început o anchetă.

Atacul a avut loc în contextul în care George Simion era așteptat să sosească la o întâlnire în acest sediu. Distrugerile au fost descoperite la prima oră a dimineții când primii membri de partid au sosit să pregătească ședința.

Deputatul Ringo Dămureanu susține într-un videoclip postat pe Facebook că geamurile au fost sparte cu ranga la filiala AUR din Bocșa.

Polițiștii au deschis un doar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Din primele concluzii ale anchetei reiese că geamurile clădirii au fost sparte, fără ca cineva să fi pătruns în interior, relatează B1TV.

La data de 12 august 2021, polițiști de la Poliția orașului Bocșa au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart 4 geamuri de la clădirea sediului partidului, de pe raza orașului, fără a se pătrunde în interior”, a transmis Poliția Caraș-Severin.

Clădirea a fost vandalizată în repetate rânduri, iar steagurile de la intrarea în sediu sunt mereu furate, susțin reprezentanții formării politice.

Într-un alt incident, George Simion, a fost atacat cu cerneală, la adunarea de Ziua Unirii din 24 ianuarie.

George Simion a afirmat atunci că nu se lasă intimidat.

Ei pot să arunce cu orice în noi, nu ne intimidează. Doar hoții se tem. Noi ne temem doar de bunul Dumnezeu. Am oferit ieșenilor astăzi și vreau să vă transmit tuturor că vă iubesc. Până acum, horele erau organizate separat. Autoritățile într-o parte și cum spun ei, prostimea, în altă parte. Acum suntem cu toții împreună. Acum poate să vină oricine să vină să ne omoare, să ne facă dosare penale. Noi nu suntem fricoși. Au aruncat cu chestii d-astea și în Emil Constantinescu, Ion Rațiu, Corneliu Coposu”, a declarat Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *