Marian Mina, actualul președinte al organizației PSD Giurgiu și finul fostului președinte Niculae Bădălău, arestat preventiv luni pentru dare de mită și trafic de influență, spune că nu mai este în relații bune și că n-a auzit ca acesta să fi făcut presiuni asupra primarilor din județ pentru atribuirea unor lucrări firmelor apropiate.

„Eu nu am auzit niciodată ca domnul Bădălău să facă presiuni asupra primarilor, decât cazul pe care îl cunoaștem cu toții. Este o decizie a justiției și nu cred că poate fi comentată de către cineva. Așa cum știți, domnul Bădălău nu mai este membru PSD de 2 ani și jumătate, eu nu mai sunt în relații așa apropiate cu domnul Bădălău, de peste 2 ani”, a declarat Marian Mina la Digi24. Președintele PSD Giurgiu este de părere că Niculae Bădălău ar trebui să își dea demisia din funcția deținută la Curtea de Conturi. „Cred că pentru a nu decredibiliza instituția Curții de Conturi trebuie să-și înainteze demisia, pentru că este un organ de control foarte puternic al statului român”, a spus el.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, ca fostul senator PSD Niculae Bădălău să fie arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă, într-un dosar în care este acuzat că i-a oferit mită 170.000 de euro unui primar din judeţul Giurgiu, în schimbul acordării unor contracte de lucrări publice. De-a lungul carierei sale, Niculae Bădălău a fost implicat într-o serie de scandaluri de răsunet.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *