Gabriela Firea, ex-primar al Capitalei și candidata PSD pentru un nou mandat de edil al Bucureștiului, îi solicită din nou lui primarului Nicușor Dan să participe la o dezbatere publică înaintea alegerilor din 9 iunie.

„Domnule primar general, Nicușor Dan, este a două oară când vă scriu pentru a vă chema la o dezbatere despre ce am făcut fiecare la Primăria Capitalei, o dezbatere pe care toți bucureștenii o așteaptă.

V-am cerut în mesajul anterior să discutăm chiar despre ce ați declarat la lansarea candidaturii, despre „valori, respectarea legii și instituții funcționale”.

Acum, vă solicit să discutăm tot despre ce spuneți dvs., despre obstacolele pe care le-ați întâlnit și cum argumentați nerealizarea lucrurilor pe care le-ați promis acum 4 ani”, a afirmat Firea, într-o postare pe Facebook.

Ea susține că „nu datoria a împiedicat dezvoltarea capitalei, ci stilul de a conduce și de a comunica cu oamenii, de a acționa și a decide. Prin toate acestea v-ați dovedit liderul unei echipe care a stat…pe timpul bucureștenilor”.

„Acum câteva zile, vorbind despre eșecul de a extinde parcările, ați spus: “cu parcările, nu e să trimiți o racheta în cosmos, e o chestie care necesită un management pe care nu l-am avut, ce să mai…”.

Domnule primar, sunteți serios? Care management v-a lipsit, chiar al dumneavoastră?

Afirmați, într-o discuție publică, pe 15 mai, că unul din motivele din cauza căruia n-ați reușit să faceți mai mult, a fost că nu ați putut să vă creați o echipă de colaboratori: „ce n-a ieșit în mandatul asta, a fost să conving oameni să vină în primărie, am invitat 100 de oameni…”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *