piedone 5

Anunțul surprinzător făcut de Cristian Popescu Piedone a generat un val de reacții în mediul online și a schimbat drastic perspectivele în cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Clipul postat pe pagina sa de Facebook, în care candidatul PUSL anunță că nu se retrage din competiție, a devenit rapid viral, acumulând aproape 1 milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore.

Un alt aspect care atrage atenția este și impactul mesajului lui Cristian Popescu Piedone.  Peste 20.000 de oameni au reacționat pozitiv la acest anunț, exprimându-și susținerea și aprecierea prin apăsarea butonului de like. În plus, aproape 5.000 de persoane i-au transmis mesaje de încurajare, evidențiind astfel un val puternic de simpatie și sprijin pentru candidatura sa, scrie Puterea.ro.

Sondajele pentru Primăria Capitalei, date peste cap de anunțul lui Cristian Popescu Piedone

Valul de reacții al internauților ridică semne de întrebare asupra validității sondajelor de opinie. Deși acestea au fost folosite pentru a anticipa direcția alegerilor locale, anunțul lui Piedone demonstrează că există o discrepanță semnificativă între ceea ce arată sondajele și ceea ce simte și exprimă cu adevărat publicul.

Piedone: Nu mă retrag din cursa pentru Primăria Capitalei! Voi fi viitorul primar general al Bucureștiului

În clipul său viral, Cristian Popescu Piedone a adus mai multe clarificări cu privire la anunțul privind o posibilă retragere. Edilul a demontat zvonurile și a anunțat că, în ciuda ofertelor strategice pe care le-a primit, nu va renunța la bucureșteni, cu care are planuri mari.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *