firea 3

Gabriela Firea spune despre ea că a fost timp de 4 ani de zile cea mai controlată persoană publică. Mai mult, primarul capitalei spune că acceptă să facă orice test îi va fi cerut.

„Keep calm! Am fost si raman pro-testare! Raspund prezent oricarui tip de test. Viata si activitatea mea sunt carti deschise. S-au straduit diversi sa-mi rescrie biografia dar au obtinut efectul contrar. Oamenii nu pot fi pacaliti. Adevarul este mai puternic decat orice strategie costisitoare de campanie. Daca ar fi cumparat masti, dezinfectanti si alte lucruri folositoare din milioanele aruncate in campanie, ar fi avut cu totii mai mult de castigat. Mi-am facut toate testele solicitate pana acum. Raspund prezent si celor propuse azi, precum si celor viitoare. Ii astept si pe ceilalti inscrisi in cursa pentru Primarie sa procedeze la fel. Tratament egal, da?”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Firea spune că toate defaimările se vor risipi după alegeri ca praful în neant. „In 4 ani, am fost cea mai controlata persoana publica iar institutia pe care o conduc cea mai verificata. Am iesit mereu bine din toate aceste evaluari, audituri, anchete, cercetari. De aceea, toate defaimarile aruncate in spatiul public, in ultimele zile, se vor risipi de luni ca praful in neant.”, adaugă aceasta.

Edilul capitalei (PSD) spune că se va prezenta la orice tip de testare daca îi este solicitat. „Deci, haideti cu totii la teste. De oricare! Eu ma prezint! Unde? Cand?”, încheie Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *