Florin Cîțu e terminat, spune Dacian Cioloș în preajma moțiunii
Florin Cîțu e terminat, spune Dacian Cioloș în preajma moțiunii

Florin Cîțu e terminat, spune Dacian Cioloș în preajma moțiunii de cenzură care vizează înlăturarea lui de la Palatul Victoria. „E terminat ca și premier”, spune Cioloș, care explică faptul că USR -PLUS va vota oricare dintre moțiunile de cenzură dezbătute împotriva Guvernului.

„Votăm orice moțiune care poate să scurteze această agonie a premierului Cîțu, care este terminat ca premier. El se comportă ca și cum ar avea majoritate în Parlament, pune condiții. Îi reamintesc că nu a câștigat alegerile, care să-i permită să invită partide la guvernare.

(…) Noi vrem să rezolvăm problema asta cât mai repede. Problema putea fi rezolvată dacă PSD și PNL nu făceau acest joc în Parlament, în birourile permanente. S-au asociat pentru a amâna această moțiune. Problema putea fi rezolvată de câteva săptămâni. Totul s-a învârtit în ultimele săptămâni în jurul congresului PNL”, a declarat Dacian Cioloș marți seara, într-o emisiune B1TV.

Florin Cîțu e terminat, spune Dacian Cioloș, Cioloș a continuat cu o nouă rafală de acuzații la adresa lui Cîțu, principalul vinovat pentru prăbușirea coaliției.

Campania de vaccinare a dus-o în gard, cu PNDL-ul și-a cumpărat funcția din partid, iar PNRR-ul l-a semnat pe munca altuia, în special pe a lui Ghinea”, a mai transmis Cioloș.

Singura variantă în care USR-PLUS nu va vota moțiunea AUR sau PSD va fi aceea în care Cîțu va face pasul înapoi.

Există o posibilitate să nu votăm moțiunea. PNL să retragă sprijinul politic al lui Cîțu și să propună un premier care să formeze o coaliție și să aibă încrederea partenerilor”, a mai dezvăluit Cioloș.

Leave a comment

Lasă un răspuns