Florin Cîțu, liderul PNL, a declarat, marţi, că le-a transmis tuturor liberalilor care au o problemă să vină să o discute în cadrul partidului sau la Guvern. Dacă, în schimb, aceștia vor să vorbească prin presă, atunci vor trebui luate și alte decizii, a avertizat Cîțu, făcând referire la declarațiile Ralucăi Turcan din ultimele zile.

Întrebat, marți, de jurnaliști, cum va fi soluţionată disputa cu Raluca Turcan, Florin Cîțu a afirmat că această problemă va fi tranșată în Biroul Politic Național.

„Le-am spus tuturor colegilor care vor să discutăm despre o problemă, să vină să discutăm în PNL. Dacă era vorba de guvernare, puteam să discutăm la Guvern, dacă preferă să discute prin presă, bineînţeles că va trebui să luăm şi alte decizii”, a spus liderul liberal Florin Cîțu.

Florin Cîţu a adăugat că își dorește să se întoarcă în PNL doar acei membri care nu au atacat partidul şi susţin principiile liberale.

„Vom discuta cu fiecare în parte şi vom vedea dacă putem să găsim elemente prin care să îi aducem înapoi. Pe mine mă interesează să vină înapoi toţi acei membri ai PNL. Sunt încă unii membri ai PNL, oameni care nu atacă preşedintele partidului, care nu atacă pe preşedintele României, care nu atacă PNL. Sunt unii oameni care au fost şi au plecat, poate, dintr-o afinitate sau poate o prietenie mai veche faţă de fostul lider, dar, până la urmă, există astăzi în România un singur partid de dreapta, un singur partid liberal – PNL, iar toţi aceia care vor să meargă mai departe, să susţină principiile liberale îşi au locul doar în PNL„, a explicat Florin Cîțu.

Ministrul interimar al Muncii Raluca Turcan l-a criticat dur pe Florin Cîţu, în presă, afirmând, printre altele, că ar trebui să-şi depună demisia, împreună cu echipa partidului care a negociat formarea noului Guvern.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *