Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat marţi că partidul va ieşi mai puternic după discuţiile cu PSD şi UDMR pentru formarea noului guvern şi că a făcut tot ceea ce a depins de el pentru deblocarea negocierilor cu PSD.

Florin Cîţu a fost întrebat de ziarişti, la Palatul Parlamentului, dacă PNL a ieşit mai slăbit din negocierile cu PSD.

„Nu, va ieşi mai puternic. Asta a fost decizia partidului, am mers în partid cu cele două variante. De fiecare dată, dacă a fost nevoie şi să mă dau la o parte, m-am dat la o parte, chiar am predat şefia negocierilor domnului premier Nicolae Ciucă, toate aceste lucruri le-am făcut pentru a debloca situaţia. Până la urmă, a fost decizia partidului, negocierea a fost condusă de următorul premier”, a spus Florin Cîţu.

În acelaşi timp, preşedintele PNL Florin Cîțu şi-a exprimat regretul că liberalii nu au reuşit să obţină Finanţele, un portofoliu „esenţial” pentru premier.

„Mie îmi pare rău că nu avem Finanţele. Eu cred că un premier fără Finanţe va fi o problemă, dar, până la urmă, acesta a fost rezultatul negocierii. Am supus rezultatul negocierii unui vot în PNL, a trecut, mergem mai departe. Eu zic că, după ce se aşază lucrurile, va trebui să tragem linie şi apoi să vedem cum mergem mai departe”, a explicat Florin Cîţu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *