Protestatarul Cristian Dide a fost arestat pentru trafic de droguri, după ce ar fi trimis două colete cu cannabis chiar la sediul central al DIICOt și la structura teritorială din Iași.

Protestatarul Cristian Dide – cunoscut pentru aparițiile sale publice la protestele populare din anii trecuți împotriva guvernului PSD – a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat că a procurat cannabis din afara țării, pe care l-ar fi traficat în România.

Numele său nu a fost făcut public, dar jurnaliștii din presa centrală au aflat că el este vizat în dosarul penale, relatează G4Media.ro.

Luni dimineață, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași și ofițerii de poliție judiciară de la BCCO Iași au efectuat nouă percheziții domiciliare în județele Ilfov și Călărași, la sediile unor magazine și la locuințele unor persoane fizice care sunt suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc (canabis și produse cu conținut THC).

Conform procurorilor, o persoană a procurat din țară și din străinătate cantități de canabis pe care le-a deținut și distribuit prin intermediul unor societăți de curierat. O parte dintre stupefiante au fost trimise, sub formă de colete, la DIICOT – Structura Centrală și Serviciul Teritorial Iași.

Cristian Dide se exprimase public de mai multe ori în favoarea legalizării consumului de canabis în România.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *