Florin Cîțu se consideră singurul politician care „a făcut un pas în lateral”
Florin Cîțu

Florin Cîțu riscă să piardă şefia PNl, dezvăluie surse politice citate de Antena 3. Potrivit acestora, nemulţumirile din PNL, după negocierea în forţă cu PSD, partid care a luat ministere şi companii extrem de importante, pun în pericol poziţia lui Florin Cîţu.

Ales preşedinte al PNL în data 25 septembrie, se vorbeşte deja despre schimbarea lui Florin Cîțu, iar „marea debarcare” ar putea avea loc în luna aprilie, când va fi organizat un congres extraordinar al liberalilor.

Totodată, potrivit Antena 3 se ia în calcul o conducere interimară a PNL, iar aceasta să fie asigurată de nimeni altul decât de Nicolae Ciucă, actual premier care este destul de apropiat de preşedintele Klaus Iohannis.

Neoficial, sunt foarte mulţi lideri de filială supăraţi, legat de modul în care Florin Cîţu a negociat cu social-democraţii.

Aceștia spun că în calitate de preşedinte de partid, Florin Cîţu a cedat ministere foarte importante către PSD, iar unii lideri se consideră dezavantajaţi.

Filialele PNL nemulțumite de Florin Cîțu

Din informaţiile Antena 3, sunt aproximativ 20 de filiale, printre care şi cea de la Sibiu – din care face parte Raluca Turcan – , dar şi cele de la Giurgiu, Ialomiţa, Dâmboviţa, unde nemulţumirile au fost vocale în ultima perioadă, după alianţa PNL cu PSD.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *