MAI (Ministerul Afacerilor Interne) a făcut public un mesaj primit de la un şofer care şi-a exprimat dorinţa de a primi de Moş Nicolae permisul de conducere înapoi. Dorinţa acestuia a beneficiat de toată atenţia şi mai mult a şi primit un termen pentru livrare.

Potrivit MAI, instituția a fost contactată de un şofer care semnala că are permisul suspendat. Şi, profitând de ocazia venirii lui Moş Nicolae acesta şi-a exprimat dorinţa de a primi permisul înapoi mai devreme. Pentru a fi şi mai convingător şoferul a subliniat că şi-a făcut şi ghetele şi așteaptă cu interes de la MAI confirmarea că dorinţa sa poate fi îndeplinită.

„Întrebare primită pe Facebook MAI:

– Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Îmi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!”.

Răspuns:

– Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;

– Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;

– Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!”, transmite MAI.

„Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!

P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae şi și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva”, transmite MAI șoferilor care speră la un miracol de Moş Nicolae.

Sursă foto: Facebook Poliția Română/caracter ilustrativ

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *