Florin Cîţu susține că a scăzut rata inflației la cel mai mic nivel din 2017
Florin Cîţu susține că a scăzut rata inflației la cel mai mic nivel din 2017

Florin Cîţu susține că a scăzut rata inflației la cel mai mic nivel din 2017 şi până în prezent, în timpul guvernării liberale. Ministrul Finanțelor invocă datele Institutului Național de Statistică.

Florin Cîțu a scris pe pagina lui de Facebook că „toți românii trebuie să știe” iar o inflație mai mică înseamnă în perioada următoare dobânzi mai mici.

Guvernarea liberală a scăzut rata inflaţiei la cel mai mic nivel din 2017 şi până acum!!! (sursa INS) În luna octombrie rata inflaţiei a scăzut la 2.2%. Este cea mai mică rată a inflaţiei din septembrie 2017 şi până acum. Am promis că reducem rata inflaţiei şi aşa am făcut. Rata inflaţiei a scăzut în toată perioada de guvernare liberală. Foarte important şi toţi românii trebuie să ştie”, a scris Florin Cîţu miercuri pe Facebook.

Florin Cîţu a scăzut rata inflației. Ministrul de Finanţe mai spune că „o rată a inflaţiei mică înseamnă în perioada următoare dobânzi mai mici”.

„În perioade de criză soluţia pe care au folosit-o cu succes – dobânzi reale zero sau negative”, a mai spus Cîţu.

Florin Cîțu îl soma duminică pe Marcel Ciolacu, președintele PSD, „să oprească terorismul economic”

Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României. Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenţie la România în acest moment”, a afirmat ministrul.

Ministrul finanțelor a mai spus că derapajele social-democraţilor „pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru România şi la scăderea ratingului de ţară”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *