Florin Cîţu viteză. Viteza este principala caracteristică a guvernării sale
Florin Cîţu viteză. Viteza este principala caracteristică a guvernării sale

Florin Cîţu viteză. Viteza este principala caracteristică invocată de guvernarea sa care tocmai s-a încheiat, consideră Florin Cîțu. Și anume, viteza cu care el a vrut să facă reforme, care ar fi fost prea mare pentru persoanele care l-au înconjurat, consideră fostul premier.

Florin Cîţu a explicat joi seara, într-o emisiune TVR, ce a învățat din perioada în care a fost premierul României. Declarațiile sale vin la câteva ore după ce guvernul mixt PNL-PSD-UDMR condus de Nicolae Ciucă a depus jurământul.

Drept răspuns, Cîțu a afirmat că a constatat faptul că viteza cu care a încercat să facă reformă a fost prea mare pentru societatea şi economia din România.

Florin Cîţu viteză. „Eu cred că se poate face reformă în România, dar trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajutate lucrurile. Sistemul economic şi sistemul social doresc reformă, doar că viteza e diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a declarat Florin Cîţu.

Afirmațiile lui Florin Cîțu despre eșecul campaniei de vaccinare

Președintele PNL a vorbit și despre problemele campaniei de vaccinare anti-COVID-19 în România.

Pentru o perioadă lungă România era campioană în campania de vaccinare. După aceea, cred că am fost victimele propriului succes. Când am spus că se poate vaccina oricine cu buletinul, cam atunci a început să nu mai fie un succes. (…) „E posibil să fi fost o problemă faptul că am folosit… vectorul de imagine am fost eu, au fost colegii mei din Guvern”, a adăugat fostul premier.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *