Florin Roman: „există o competiție deschisă în peste 95% în unitățile administrativ-teritoriale ale țării”
Florin Roman: „există o competiție deschisă în peste 95% în unitățile administrativ-teritoriale ale țării”

Florin Roman atrage atenția că în ciuda alianței dintre PSD și PNL, cele două partide rămân în competiție în toată România. Primul „concurs” este, de altfel și prima rundă de alegeri, europarlamentarele și localele din 9 mai.

Deputatul PNL Florin Roman a subliniat că deciziile politice vor fi luate după ce cetățenii vor decide la urne pe data de 9 iunie, atât în cazul alegerilor locale, cât și în cazul alegerilor europarlamentare.

Roman a precizat într-o emisiune B1TV că există o alianță electorală între PSD și PNL pentru alegerile europarlamentare, dar în ceea ce privește alegerile locale, cele două partide sunt în competiție în peste 95% din unitățile administrativ-teritoriale ale țării. El a subliniat că PNL se confruntă cu PSD ca adversar politic, deoarece acesta a avut cel mai mare număr de aleși locali.

Există o alianță electorală, în ceea ce privește alegerile europarlamentare. În ceea ce privește alegerile locale există o competiție deschisă în peste 95% în unitățile administrativ-teritoriale ale țării. Deci în cazul Bucureștiului este o alianță electorală, iar în cazul localităților unde sunt primari de municipii din partea USR suntem pe culoare total diferite la alegerile locale. Noi de exemplu PNL ne confruntăm ca adversar politic cu PSD-ul pentru că a avut cel mai mare număr de aleși locali. E evident să te raportezi la cei care sunt pe locul întâi”, a declarat Florin Roman.

Roman a mai adăugat că deciziile politice vor fi luate în funcție de rezultatele alegerilor, nu pe baza sondajelor sau interpretărilor. El a subliniat importanța votului democratic și a cerut cetățenilor să se exprime la urne pe data de 9 iunie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *