index 1

Florin Zalomir, unul dintre cei mai tritrați scrimeri români din ultimii 20 de ani a fost găsit fără suflare, luni de dimineață, în casa lui din Otopeni, scrie TVR. Bărbatul în vârstă de 41 de ani, care în prezent lucra ca jandarm, avea o plagă împușcată în cap, iar surse din anchetă spun că cel mai probabil fostul sportiv s-a sinucis.

„Astăzi 3 octombrie, în jurul orei 8.34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa”, a anunțat Poliția, într-un comunicat. Oamenii legii spun că la fața locului a ajuns și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului.

Jandarmeria Română a confirmat ulterior decesul fostului sabreur, coleg al lor:

„Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit fără suflare, în această dimineață, în locuința sa. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Florin Zalomir era ofițer în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București și avea 41 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt”.

Potrivit TVR, care citează surse judiciare, Zalomir s-ar fi aflat de cel puțin o lună într-un program de consiliere la locul de muncă însă ar fi refuzat să se prezinte, după solicitările psihologului unității la care lucrează. Acest program este destinat jandarmilor care au diverse probleme și prin consiliere se încearcă ajutorarea lor.

Bărbatul ar fi suferit o decepție în dragoste, mai scrie TVR. În urmă cu puțin timp a trecut printr-un proces de divorț și, se pare, că Florin Zalomir nu a depășit emoțional acel moment. Florin Zalomir s-a retras din activitatea sportivă în 2012, imediat după Jocurile Olimpice de la Londra, unde a cucerit medalia de argint cu echipa de sabia a României. În palmares, el avea și titlurile mondial și european, tot cu echipa.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *