Forța maximă a armatei ruse este concentrată acum în regiunea Donbas
Forța maximă a armatei ruse este concentrată acum în regiunea Donbas

Forța maximă a armatei ruse este concentrată acum în regiunea Donbas, afirmă președintele Volodimir Zelenski. Luptele continuă în Herson, iar situația este din ce în ce mai dificilă, a mai spus președintele Ucrainei.

Președintele ucrainean a transmis că armata rusă încearcă să adune forțe în anumite zone pentru a pune din ce în ce mai multă presiune asupra soldaților ucraineni.

Situaţia din Donbas rămâne extrem de dificilă. Armata rusă încearcă să adune forţe în anumite zone pentru a pune din ce în ce mai multă presiune asupra apărătorilor noştri. Acolo, în Donbas, este adunată puterea maximă de luptă a armatei ruse”, a transmis preşedintele Ucrainei.

„Severodoneţk, Lysychansk, Bakhmut, Avdiivka, Kurakhove, Slovyansk şi alte câteva aşezări rămân ţinte cheie pentru ocupanţii în această direcţie”, a mai spus Zelenski, potrivit B1Tv.

Totodată, Zelenski a spus că se apropie momentul când Rusia „va trebui să depună armele” și „să-și numere toți morții”.

„Astăzi, trupele ruse au bombardat din nou Harkivul. Teritoriul regiunii noastre Sumy a fost, de asemenea, bombardat peste graniţa dintre Ucraina şi Rusia. Lupta pentru regiunea Herson continuă. Pas cu pas, ne eliberăm pământul şi ne apropiem treptat de punctul în care Rusia va trebui să depună armele, să-şi număre toţi morţii”, mai spune Zelenski.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *