Un individ cu un pistol la brâu a speriat pasagerii Aeroportului Timișoara
Un individ cu un pistol la brâu a speriat pasagerii Aeroportului Timișoara

Un individ cu un pistol la brâu a băgat în sperieți pasagerii de pe aeroportul din Timișoara. Bărbatul era îmbrăcat în uniforma unei firme de pază și protecție și a dus mâna la brâu când un polițist i-a cerut să se legitimeze. A fost însă imobilizat rapid, iar arma s-a dovedit a fi una cu bile, de airsoft.

Luni seara, după orele 22.00, un bărbat în vârstă de 47 de ani a mers în incinta Aeroportul Internațional din Timișoara cu o armă la vedere. Incidentul a avut loc în zona publică de Plecări Interne. Individul ar fi consumat băuturi alcoolice și era îmbrăcat într-o uniformă de pază și protecție.

În momentul când un polițist de la Transporturi a încercat să-l legitimeze, bărbatul a dus mâna la pistol, însă a fost imobilizat rapid, arată publicația Opinia Timișoarei.

Anchetatorii au aflat că individul fusese angajat în urmă cu 4 ani la la o firmă de securitate care a prestat servicii de pază chiar la aeroport. Acesta a fost amendat cu 5000 de lei conform Legii speciale 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor, dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Polițiștii au constatat că arma era un pistol de airsoft de tip RUGER, bărbatul având asupra sa și 33 de bile de plastic si 3 tuburi CO2, pentru propulsia proiectilelor.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *