Echipa de susținători ai lui Florin Cîțu se umple de pesediști. Fost secretar de stat în Guvernul Tudose este parte a #echipeicâștigătoare. Fotografia care îl dă de gol este publicată chiar de organizația PNL Sector 2.

Înfloresc trandafirii în tabăra lui Florin Cîțu

Organizația PNL Sector 2, condusă de Monica Anisie, o susținătoare înfocată a premierului în cursa internă, demască un fost secretar de stat din Guvernul PSD condus de Mihai Tudose. Fotografiile cu demnitarul socialist au fost postate pe pagina de Facebook a filialei, în urma ședinței Colegiului Director al acesteia. Victor Lucian Ionescu, fost președinte al PNL Diaspora și vicepreședinte în organizația PNL Sector 3 a fost numit în 2017 de Mihai Tudose în poziția de secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a cerut la acel moment excluderea acestuia din partid a lui Victor Ionescu. Acesta a precizat că orice membru PNL ce va face blat cu PSD va fi exclus din partid. Problema devine una și mai apăsătoare în contextul în care asupra lui Florin Cîțu planează suspiciunea că pentru a rămâne în fruntea Executivului, a încheiat un acord cu PSD.

Același Victor Ionescu este acuzat și de plagiat. În anul 2006, acesta publică o carte ce se dovedește a fi copiată în proporție de peste 90%. În urma analizei volumului, peste 130 de pagini au fost copiate, fără a fi menționate sursele utilizate.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns