Image default
Actualitate

Fosta soție a lui Daniel Tudorache garantează cu trei imobile cauțiunea pentru ea și fostul primar

Fosta soție a lui Daniel Tudorache a încheiat o convenție și garantează cu trei imobile cauțiunea stabilită în cazul ei și al fostului primar, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Tribunalul București a respins, vineri, plângerea lui Tudorache împotriva controlului judiciar pe cauţiune.

Fosta soție a lui Daniel Tudorache garantează cu trei imobile cauțiunea pentru ea și fostul primar

Tribunalul București a respins, vineri, ca inadmisibilă plângerea formulată de inculpatul Tudorache Daniel, astfel că acesta trebuie să vină cu cauțiunea stabilită la 1 milion de euro. Decizia Tribunalului București este definitivă.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că fosta soție a primaruluiTudorache, Adina Tudorache, a încheiat o convenție cu fostul edil al Sectorului 1, astfel încât ea a garantat cu trei imobile care depășesc un milion de euro.

Condiția pusă de fosta doamnă Tudorache este ca fostul primar să respecte toate regulile.

O cauţiune de 1 milion de euro a fost stabilită în cazul fostului primar al Sectorului 1 Tudorache, cercetat de DNA. Cauțiunea în cazul fostei sale soții a fost stabilită la 200.000 euro, iar în al menajerei la 75.000 euro.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl cercetează pe Daniel Tudorache pentru complicitate la trafic de influență și spălare a banilor. În același dosar s-a mai dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de alte două persoane fizice, fosta soție și o persoană fizică aflată în anturajul primarului, pentru infracțiunea de complicitate la spălarea banilor, respectiv trafic de influență.

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache,  a fost pus sub control judiciar

Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1, a fost sub control judiciar, sâmbătă dimineață, după ce a fost audiat toată noaptea de procurorii DNA.

Procurorii anticorupție au stabilit o cauțiune de un milion de euro în cazul lui Daniel Tudorache, iar în cazul fostei soții au instituit o cauțiune de 200.000 de euro

 

Related posts

Fostul director Unifarm, Adrian Ionel, încolțit la DNA „Cum ai putut să furi, mă nenorocitule?”

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu susține că PSD este singurul partid care nu are „penali” pe listă: “E curățenie cap-coadă!” Ce spune despre Tudorache

Andrada Ionescu

ADP Sector 1: directorii acuzați de corupție au fost suspendați

Andreea Cristescu

Leave a Comment