Fostul primar din Bocșa împușcat. Emanuel Dănilă a murit
Fostul primar din Bocșa împușcat. Emanuel Dănilă a murit

Fostul primar din Bocșa a murit împușcat. Emanuel Dănilă a fost găsit de soție mort, într-o cameră a pensiunii familiei. Lângă el se afla o armă de vânătoare, iar polițiștii cred că fostul edil s-ar fi sinucis. Ancheta va stabili însă cu certitudine dacă a fost o sinucidere ori o crimă.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, o femeie a sunat vineri dimineața la 112 și a sesizat că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Emanuel Dănilă, ales pe listele PNL, demisionase acum mai bine de o lună, invocând probleme personale și de sănătate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o rană prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță care s-a deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului, care era fostul primar din Caraș-Severin.

Bărbatul a fost descoperit fără suflare, vineri, cu o rană în zona capului. Autoritățile au confirmat că este vorba despre fostul primar al localității Bocșa, Emanuel Dănilă.

La fața locului a fost găsită o armă de vânătoare, despre care polițiștii au stabilit că era deținută legal de bărbat.

Dănilă a fost ales primar din partea PNL în toamna anului trecut, iar în urmă cu o lună, după jumătate de an de mandat, și-a anunțat demisia din funcția de edil-șef. El a invocat atunci probleme de sănătate, probleme personale și nu a vrut să comenteze mai mult.

Potrivit Digi24, liderul PNL din Caraș-Severin, Marcel Vela, a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și a adus în discuție depresia post-COVID care l-ar fi făcut pe fostul edil să își dea demisia din funcție.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *