vladimir putin
vladimir putin

Slawek Sobala, cel care ani de zile a fost singura sosie cunoscută a lui Vladimir Putin, spune că acum se teme pentru viaţa lui.

Bărbatul este polonez şi locuieşte în prezent în Wroclaw, un oraş în care se află o mare comunitate de ucraineni.

Timp de 8 ani, bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost singura sosie cunoscută a lui Vladimir Putin, un job despre care spune că i-a adus venituri frumoase.

1646514702 014034 1646515302 noticia normal recorte1

Sursa foto: En.as.com

Însă viaţa sa a devenit mult mai agitată după ce Rusia a invadat Ucraina. Slawek Sobala susţine că acum se teme din cauza asemănării fizice cu Vladimir Putin.

”Înainte de război, nu mă temeam pentru siguranţa mea pe stradă, dar acum îmi este foarte frică, deoarece în oraşul nostru, Wroclaw, sunt mulţi oameni din Ucraina care lucrează şi locuiesc aici.

Frica mea este că, atunci când mă văd, vă vor ataca”, spune Slawek Sobala, citat de cotidianul sportiv AS.com.

De-a lungul celor 8 ani în care a fost dublura lui Vladimir Putin, Slawek Sobala spune însă că a dus o viaţă bună. A călătorit mult prin lume, împreună cu familia, pentru diverse şedinţe foto, a participat la concerte şi diferite evenimente şi a trăit în lux.

”După război, percepţia mea s-a schimbat. Înainte am avut foarte mult respect pentru el, dar a făcut mult rău”, a mai mărturisit Slawek Sobala.

Polonezul în vârstă de 53 de ani susţine că a cerut şi o întâlnire cu Vladimir Putin, pentru a-i cere să facă pace, dar a fost refuzat.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *