Marian Ceaușescu face „victime” pe bandă rulantă. După ce l-a întrebat pe Mitică Dragomir despre avere, Ceaușescu a descins la o adresă de lux din București. El a filmat un bloc aflat în marginea Parcului Herăstrău și l-a somat pe Gabriel Mutu să spună dacă are apartament acolo.

„El are în această  zonă un apartament care nu este trecut în declarația lui de avere. Aș vrea să-l întreb pe domnul Mutu dacă este adevărat și de ce nu are trecut în declarația lui de avere acest apartament. În Grand Residence are domnul Mutu un apartament a cărui valoare este foarte mare.” a spus Maran Moroșanu cunoscut mai mult sub numele Ceaușescu.

Acesta a continuat și a cerut insistent ca Primarul Sectorului 6 să spună dacă deține vreun Penthouse în Ansamblul Grand Residence.

„Dacă este adevărat, domnule primar Mutu, dacă aveți aici apartament de ce nu apare în declarația de avere. Vă rog frumos să ieșiți public și să comentați întrebarea mea. Când aveți de gând să-l treceți în declarația de avere conform legii? De unde ați avut bani? Dacă v-a ajutat cineva? Ați făcut la bancă vreun împrumut?” spune Ceaușescu.

Filmulețul său ajunsese în câteva ore de la postare la peste 10.000 de vizualizări și câteva sute de comentarii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *