Gabriela Firea a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online
Gabriela Firea a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online

Gabriela Firea a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online, pe care au dus-o competitorii ei. Cel puțin așa s-a justificat ea, în fața jurnaliștilor. Firea participă la ședința PSD, marți dimineața.

„Eu am 38%, iar PSD are 33% la CGMB. Cred că am contribuit și eu, pentru că sunt prima pe lista Consiliului General. Campania negativă din online și total mincinoasă ne-a afectat. Eu am făcut campanie pozitivă în online”.

Gabriela Firea a pierdut alegerile. Ea mai susține că unul dintre motivele pentru care nu a câștigat alegerile este faptul că s-ar fi spus ”minciuni de campanie” la adresa sa – una dintre acestea fiind faptul că ar exista o ”caracatiță” a intereselor personale la Primăria Capitalei, dirijată chiar de Firea.

Nu știu dacă mă cunoașteți, dar să știți că eu nu fug de răspundere. Nu am fugit niciodată de răspundere și nu am de ce să mă rușinez. Am obținut foarte multe voturi, mai ales într-o campanie bazată numai pe minciuni la adresa mea. Că am o caracatiță. Eu vreau să văd caracatița, când va ajunge domnul Dan și va căuta caracatița, va chema caracatița la ședință. Nu există o caracatiță. Acelea au fost minciuni de campanie” a mai spus Firea.

„De ce m-a demonizat Orban?”

Firea a abordat și subiectul discuției telefonice pe care soțul său, Florentin Pandele, a avut-o, în seara alegerilor, cu Ludovic Orban.

De altfel, când soțul meu l-a sunat pe domnul Orban în noaptea alegerilor și l-a întrebat de ce m-a defăimat, de ce a ales calea urâtă a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat? E convins că a făcut bine? E convins că pentru bucureșteni e mai bine să fie domnul Dan, față de mine? Inclusiv adversarii îmi recunosc capacitatea de muncă și de implicare. Și domnul Orban a spus: măi, Florine, dar erau declarații politice. Ok. Dacă în cadrul unor declarații politice poți să demolezi un om și poți să spui numai minciuni, atunci această politică este murdară” – a mai spus primarul general aflat încă în funcție.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul