gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea, ministrul familiei și egalității de șanse, anunţă că ea şi soţul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, au din nou COVID, infectându-se de la copii. De data aceasta, este vorba de varianta Omicron, care „e peste tot și se răspândește ca focul”, spune fostul primar al Capitalei.

În plus, a adus „ceva simptome în plus” față de Delta, dar Gabriela Firea precizează că ea și familia se simt acum „binișor”.

„Foto cu zâmbet timid. Avem Covid de câteva zile, din nou. De data aceasta, de la copii. E peste tot, oricum. Se răspândește ca focul. Ei sunt, deja, negativi, dar, între timp, ne-am pozitivat noi. Au trecut deja câteva zile de boală, suntem binisor, ceva simptome în plus la omicron, fata de delta de acum 3 luni”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, duminică seara, postând o fotografie cu soțul și cei doi copii.

„Trec repede și zilele de izolare care au mai rămas…de săptămâna viitoare, din nou, cu energie, plecăm spre activități! Un moral bun crește și imunitatea. Sănătate si optimism tuturor! Doamne-ajută!” – își încheie postarea ministrul familiei și egalității de șanse Gabriela Firea.

Gabriela Firea anunța în octombrie că a făcut COVID, dar că are o formă ușoară de boală și e vaccinată. Ea declara ulterior, într-o emisiune televizată că s-a tratat cu Arbidol, un medicament de care a făcut rost prin „prieteni, cunoștințe”, pentru că nu figurează pe lista medicamentelor omologate pentru tratamentul COVID în România.

„Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, spunea Gabriela Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *