gabriela firea
gabriela firea

Gabriela Firea îl acuză pe primarul general Nicuşor Dan că este principalul vinovat pentru că Pasajul Doamna Ghica nu este gata, iar în zonă este tot aglomeraţie.

Gabriela Firea, fostul edil al Capitalei, a precizat că tablierul metalic „era în lucru în septembrie 2020, acum aproape un an și jumătate”, însă actuala municipalitate „a ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal”.

Gabriela Firea susţine că „un an de zile nu s-a mișcat un pai” pe şantierul Pasajului Doamna Ghica, ceea ce s-a transformat într-un „chin pentru bucureștenii care locuiesc acolo”.

„Tablier metalic Pasaj Doamna Ghica – septembrie 2020.Pasajul Doamna Ghica nu este finalizat și în zonă este tot aglomerație pentru că Nicușor Dan s-a încăpățânat să închidă o companie municipală implicată direct în proiect, cea de Consolidări, și a ținut aproape de faliment Trustul de Clădiri Metropolitane, constructorul principal”, spune Gabriela Firea.

„Cine răspunde pentru un an pierdut fără să se ia decizii? Cine răspunde pentru un an de chin pentru bucureștenii care locuiesc acolo?Nicușor Dan se laudă că a fost aleasă firma care va produce partea metalică a pasajului Doamna Ghica.Un an de zile nu s-a mișcat un pai pe acel șantier și acum vine primarul general să anunțe cu cinism că totul e în grafic, dar că mai durează încă un an”, a mai spus Gabriela Firea.

„Nu, domnul primar general, nu e totul roz și cel mai bine o știu bucureștenii din zona Doamna Ghica și toți șoferii care stau în aglomerația din intersecție.Tablierul metalic era în lucru când Nicușor Dan a ajuns primar general. Dar nu a avut cine să-l mai plătească după ce Compania Municipală Consolidări a fost băgată în faliment, muncitorii neplătiți cu lunile și șantierele lăsate de izbeliște”, a mai spus Gabriela Firea.

„Las mai jos dovada că tablierul era în lucru în septembrie 2020, acum aproape un an și jumătate: un film dintr-o fabrică românească”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *