Gabriela Firea nu se teme că ar putea să fie demisă din fruntea organizației PSD București

Gabriela Firea nu se teme că ar putea să fie demisă din fruntea organizației PSD București pentru că a pierdut alegerile pentru că, spunea ea, a obținut un scor mult mai bun decât la alte primării din țară. PSD discută într-o ședință sancțiunile impuse unor membri cu funcții de conducere, după alegeri.

Gabriela Firea a declarat la venirea la sediul PSD că nu are temeri, pentru că dublat practic, voturile pe București față de alegerile europarlamentare.

„La Bucureşti am obţinut un scor dublu faţă de alegerile europarlamentare – 33% la Consiliul General şi 38% la primarul general. Dacă cineva îmi doreşte capul, eu îl pun pe tipsie. Nu m-am agăţat niciodată de funcţii şi e ultimul lucru pe care l-aş face. (…) Eu am primit 250.000 de voturi şi mulţumesc tuturor. A fost o distanţă de 30.000 de voturi faţă de contracandiat, în condiţiile în care 65.000 de voturi au fost nule. Au fost foarte multe vicii”, a declarat Gabriela Firea potrivit publicației Știri pe Surse.

Gabriela Firea a comentat şi zvonurile că unii colegi din PSD nu ar susţine demersurile sale legale pentru lămurirea suspiciunilor de fraudă la alegeri. „Nu cred că cineva se opune aflării adevărului. Nu am simţit că sunt abandonată de colegii mei, chiar dacă asta s-a încercat să se sugereze”, a precizat Firea.

Gabriela Firea a anunţat duminică seara că intenţionează să se adreseze Parchetului, pentru că este clar că alegerile locale din Bucureşti nu au fost corecte şi legale, fiind şi probe în acest sens. „Eu am spus că aceste alegeri dacă vor fi câştigate nu vor fi prin cinste, corectitudine şi prin valoarea candidaţilor, ci prin foarte multă manipulare şi posibil prin fraudă”, a adăugat primarul general în funcţie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *