Image default
Actualitate

Gabriela Firea profită de pandemie și își face imagine

Gabriela Firea profită de pandemia actuală care a paralizat România. Ea a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la o video-conferință cu profesorul Streinu Cercel. La manifestare au participat și primarii de sectoare.

După încercarea nereușită până la acest moment de a testa bucureștenii de corona virus, Gabriela Firea încearcă să revină în atenția locuitorilor capitalei cu alte inițiative privind protejarea populației.

“Oamenii așteaptă, pe buna dreptate, rezultate concrete de la noi. Nu amânări, orgolii și lamentări.”, spune primarul capitalei. În imagini apare și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu. Acesta a isterizat internetul cu o măsură controversată. El a decis să „oxigeneze” Bucureștiul din elicopter. Edilul de la Sectorul 6 a pulverizat apă oxigenată dintr-un elicopter. Această “ploaie de sănătate”, după cum a fost numită de către Mutu, este puternic contestată de experți.

Postarea este apreciată doar de către fanii doamnei Firea de pe Facebook, deoarece comentariile în dezacord cu subiectul sunt șterse imediat.

“Orice inițiativa este mai buna decât amânarea acțiunii” spune Gabriela Firea. Postarea a adunat 1700 de aprecieri și a fost distribuită de 220 de ori. Cenzorii primarului au lăsat pe pagină 115 comentarii. Gabriela Firea profită și de criză și de dorința alegătorilor de a vedea autorități care se agită.

 

Related posts

Alexandru Rafila, despre cum gestionează Vlad Voiculescu criza din Sănătate: „Nu am văzut soluții, am văzut doar scuze”

Andrada Ionescu

Dăncilă o susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei

Alina Angelescu

Diana Șoșoacă va conduce Comisia pentru abuzuri a Senatului

Andrada Ionescu

Leave a Comment