Gabriela Firea profită
Actualitate

Gabriela Firea profită de pandemie și își face imagine

Gabriela Firea profită de pandemia actuală care a paralizat România. Ea a postat pe pagina sa de Facebook imagini de la o video-conferință cu profesorul Streinu Cercel. La manifestare au participat și primarii de sectoare.

După încercarea nereușită până la acest moment de a testa bucureștenii de corona virus, Gabriela Firea încearcă să revină în atenția locuitorilor capitalei cu alte inițiative privind protejarea populației.

“Oamenii așteaptă, pe buna dreptate, rezultate concrete de la noi. Nu amânări, orgolii și lamentări.”, spune primarul capitalei. În imagini apare și primarul sectorului 6, Gabriel Mutu. Acesta a isterizat internetul cu o măsură controversată. El a decis să „oxigeneze” Bucureștiul din elicopter. Edilul de la Sectorul 6 a pulverizat apă oxigenată dintr-un elicopter. Această “ploaie de sănătate”, după cum a fost numită de către Mutu, este puternic contestată de experți.

Postarea este apreciată doar de către fanii doamnei Firea de pe Facebook, deoarece comentariile în dezacord cu subiectul sunt șterse imediat.

“Orice inițiativa este mai buna decât amânarea acțiunii” spune Gabriela Firea. Postarea a adunat 1700 de aprecieri și a fost distribuită de 220 de ori. Cenzorii primarului au lăsat pe pagină 115 comentarii. Gabriela Firea profită și de criză și de dorința alegătorilor de a vedea autorități care se agită.

 

Related posts

Relaxarea restricțiilor după Paște nu este oportună. Explicațiile Grupului de Comunicare Strategică

Constantinescu Gabriel

Testarea în masă a bucureștenilor este o risipă de bani publici. Argumentele lui Nicușor Dan

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea cere președintelui Iohannis și CSAT să analizeze poluarea din București

Gabriela Firea vrea demiterea Guvernului prin moțiune de cenzură: #GuvernFaraMilaDeOameni

Constantinescu Gabriel

Doctorul Adina Alberts, replică dură adresată primarului general. „Pentru Gabi Firea copiii nu contează pentru că nu votează?!?”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment