Victor Ponta cere amânarea alegerilor locale din cauza pandemiei de coronavirus
Actualitate

Victor Ponta populism ieftin pe internet

Victor Ponta atacă PNL pe tema Într-o postare pe contul său de Facebook. Fostul premier al României acuză guvernul Orban că susține interesele unor bănci și firme străine împotriva românilor. PNL a atacat la CCR legea privind amânarea ratelor la bănci votată vineri de PSD, ALDE, UDMR, PRORomânia, USR și PMP.

“Poate acum v-ati lamurit toti de ce PNL a vrut la Guvernare singuri. De ce au cumparat voturi, au mintit, au furat sa stea lipiti de scaunele de la Guvern – pentru ca ei aveau o MISIUNE – sa protejeze anumite banci si firme internationale impotriva romanilor si a firmelor romanesti!” spune Ponta.

Victor Ponta încearcă să își convingă urmăritorii că ar gestiona mult mai bine criza provocată de pandemie la nivel național. Internauții au ținut să-i reproșeze felul în care a gestionat criza de la Colectiv. Unii dintre cei care au comentat la postarea sa sunt de părere că în acest moment ar trebui depășite conflictele politice. Alți comentatori arată cu degetul spre catastrofa lăsată în urmă de PSD după guvernare.

Guvernul Orban a aprobat o ordonanță de urgență privind amânarea ratelor care este în vigoare în acest moment. În ziua în care a fost aprobată ordonanța de urgență a guvernului, PSD a înregistrat legea contestată la CCR de PNL. Actul normativ nu are avizul Consiliului Economic și Social. Legea a trecut foarte repede și fără dezbatere parlamentară.

Related posts

Lia Olguța Vasilescu, atac fără precedent la Victor Ponta. „Marș la coteț, potaie”

Constantinescu Gabriel

Reacții în lanț după atacul lui Iohannis

Alina Angelescu

Victor Ponta face apel la toate partidele să voteze Guvernul Cîțu. Coronavirusul determină implicare politică

Constantinescu Gabriel

Victor Ponta: Pro România este al patrulea partid, după importanță. Vrea să câștige alegerile din 2024

Constantinescu Gabriel

Victor Ponta – PSD – Afaceri cu statul de zeci de milioane de euro

Andreea Cristescu

Victor Ponta anunță alianțe cu PSD la alegerile locale. În ce condiții pot avea candidați comuni

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment