Gabriela Firea va fi prima pe listele PSD la Senat, la alegerile parlamentare
Gabriela Firea va fi prima pe listele PSD la Senat, la alegerile parlamentare

Gabriela Firea va fi prima pe listele PSD la Senat, la alegerile parlamentare, a spus liderul partidului, Marcel Ciolacu. Fostul premier Viorica Dăncilă ar trebui să candideze și ea la alegerile parlamentare, dar „este decizia organizației din Teleorman” a spus Ciolacu.

Gabriela Firea va fi prima pe listele PSD. „Da, locul 1 la Senat pe București – doamna Gabriela Firea”, a răspuns Marcel Ciolacu, citat de Mediafax.

El spune că, din punctul său de vedere, și Viorica Dăncilă ar trebui să candideze la alegerile parlamentare.

„Ținând cont că a fost prim-ministru, cred că da, dar este decizia organizației din Teleorman”, precizează Ciolacu.

Marcel Ciolacu a mai spus că își dorește liste fără candidați cu probleme.

„Nu o să fie candidaţi cu probleme penale pe listele PSD. Sunt mai multe propuneri. Totuşi există prezumpţia de nevinovăţie, dar va fi o decizie politică, dacă sunt şi cei care sunt trimişi în judecată, cei care au o hotărâre a instanţei. Voi face ce e mai bine pentru PSD şi pentru societatea românească”, a explicat Ciolacu.

Ciolacu a mai spus că și el va candida, pentru organizația Buzăul. „O să îmi permit acest lucru să candidez la Buzău, la parlamentare. Dacă colegii mei o să hotărască să nu fiu pe locul 1, asta este” a adăugat Ciolacu.

Întrebat dacă Marian Oprişan se va regăsi pe lista PSD pentru Senat, în condițiile în care el spunea că vrea un mandat de senator, liderul PSD a răspuns: „Vom avea discuţia cu colegii din cadrul organizaţiei PSD Vrancea”.

„Da a fost o discuţie şi în această privinţă, să încercăm să nu avem traseişti pe listele noastre. Deciziile acestea le vor lua preşedinţii de organizaţii. Am stabilit nişte principii. E prima oară când se stabilesc principiile înainte de listele la alegeri”, a completat Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *