George Buhnici
George Buhnici

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) l-a amendat cu 20.000 de lei pe George Buhnici pentru declarațiile sale făcute la un post TV în luna iulie.

Consiliul a considerat că afirmațiile lui Buhnici reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană. Sancțiunea a fost adoptată cu unanimitate de voturi. În luna iulie, vloggerul a declarat în timpul unei emisiuni TV că soția lui „arată ca o minoră”. Totodată, Buhnici le-a îndemnat pe femei să meargă la sală: „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a mai spus el, printre altele. Ulterior, după declanșarea scandalului în urma declarațiilor lui, vloggerul a transmis un răspuns pe site-ul personal, urmat de un mesaj în care și-a cerut scuze.

Declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici în care își compara soția cu „o minoră” și critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online. În urma scandalului iscat, Buhnici a transmis un răspuns pe bloggul personal, în care încearcă să-și justifice afirmațiile.

În interviul pe care l-a acordat, vloggerul a declarat că soția sa „arată ca o minoră” și le îndemna pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală. „Pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică. Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007. La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *