George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”
George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”

Vloggerul George Buhnici, care a stârnit recent un scandal imens după ce a făcut body shaming femeilor cu vergeturi şi celulită şi se mândrea cu soţia care arată ca o minoră, a recunoscut într-un podcast din 2021că are obiceiul de a analiza felul în care arată oamenii, criticând o femeie „mai săracă decât el”, care mânca o merdenea.

Când a fost făcut „dolofan” de Vali Petcu, pe care internauţii în cunosc sub pseudonimul Zoso, cu doar o lună înainte de declaraţiile controversate de la Neversea, Buhnici spunea că nu s-a luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată. Un fragment dintr-un podcast din 2021, care circulă acum pe reţelele sociale, îl contrazice.   Invitat în octombrie 2021 la podcastul produs de DJ Gorija pe canalul de YouTube Happyfish „Aproximativ discuţii”, George Buhnici a vorbit printre altele de un obicei de-al său, „de a privi oamenii, la felul cum arată şi a-şi imagina lucruri”.

După scandalul vergeturilor, vloggerul a revenit cu scuze şi a  spus că a făcut acele declaraţii „probabil din dorinţa de a şoca şi de a impresiona audienţa” şi că a vorbit ca un mârlan, ca un băieţaş de cartier fără pic de minte-n cap. Un astfel de impuls l-a mânat şi în timpul podcastului cu Gorija să critice alegerea unei femei de a mânca merdenea.

„Mă uitam de pe scara rulantă în jos, la o doamnă mai săracă decât mine, care se vedea clar că era într-o uniformă de femeie de serviciu care îşi terminase tura şi stătea liniştită, aşa cumva, jenată, pe un colţ pe o băncuţă în mall, mâncând o merdenea. O femeie uşor supraponderală”, a povestit el.

Buhnici l-a întrebat apoi pe realizatorul emisiunii ce simte atunci când se uită la o femeie care tocmai şi-a terminat munca, care este cel puţin uşor supraponderală şi mănâncă o merdenea.

„Nimic”, i-a răspuns Gojira.

„Eu am prostul obicei să mă uit la oameni şi îmi imaginez chestii şi mă gândesc, fac chestia asta. Eu ca un om care a slăbit şi pot să privesc de sus de pe scara rulantă mă gândeam „bă, serios, nu simţi că e ceva în neregulă în viaţa ta: Ţi s-a făcut fomiţă şi aveai nevoie de o gustărică şi tot ce ai putut să faci a fost să bagi în tine nişte făină cu ulei? Dar o felie de pâine cu una de salam între? Sandviciurile în România sunt pe cale de dispariţie, toată lumea mănâncă, ori un burger, ori o merdenea, ori altfel de „c***t împachetat prăjit la ulei din ăsta.   Dar cu toate astea dacă îi întrebi pe oamenii ăia viaţa e grea, mâncarea e scumpă, viaţa e greu în general. Bă, dar două felii de pâine cu ceva între ele… fă-ţi un sandvici, ţi-e sete, bea apă. Ce beau bunicii tăi când le era sete? Apă, ţuică, vin. Ţine-o pe natural”, a afirmat el.   Realizatorul podcastului a spus amuzat „Alcoolism, bagă boscă de buturugă”.   „Da, exact, dar nu băga zahăr. Zahărul e drog, spune nu la droguri”, a subliniat Buhnici.   „Deci mai bine alcoolism cronic decât diabet, eu asta am înţeles din ce m-a învăţat George Buhnici. Spune da alcoolismului, spune nu diabetului”, a conchis realizatorului podacastului dat.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *