Silvian Ciupercă a murit. Silvian Ciupercă, fost deputat și președinte de CJ
Silvian Ciupercă a murit. Silvian Ciupercă, fost deputat și președinte de CJ Credit: Obiectiv

Silvian Ciupercă a murit. Silvian Ciupercă, fost deputat și fost președinte al Consiliului Județean Ialomița, a fost găsit duminică mort într-un șanț.

Politicianul a fost găsit decedat într-un șanț din localitatea Bălcești, județul Vâlcea. Potrivit unor surse citate de B1TV, cadavrul acestuia a fost găsit de un sătean, iar abia ulterior polițiștii i-au stabilit identitatea.

Partidul Social Democrat transmite sincere condoleanțe familiei domnului Silvian Ciupercă! Am aflat cu tristețe vestea trecerii în neființă a fostului președinte al Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă.

Domnul Silvian Ciupercă și-a dedicat întreaga carieră valorilor de stânga și a contribuit la consolidarea social-democrației în județul Ialomița. În aceste momente grele, Partidul Social Democrat transmite familiei, colegilor și tuturor oamenilor care l-au cunoscut și apreciat, sincere condoleanțe! Dumnezeu să Îl odihnească în pace!”, a transmis PSD, într-un comunicat.

O persoană a sunat la 112, duminică, după ora 7, pentru a anunța că trupul unui bărbat se află într-un șanț de pe marginea unui drum din Bălcești.

Polițiștii l-ar fi identificat ca fiind Silvian Ciupercă..

În vârstă de 73 de ani, Silvian Ciupercă a fost profesor de matematică și a ocupat mai multe funcții publice – primar al orașului Țăndărei (1996-2000), deputat al României (2000-2004) și președinte al Consiliului Județean Ialomița (2004-2015).

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *