marcel ciolacu
marcel ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că nu va înființa un alt partid după ce nu va mai fi președinte al PSD. „O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. După şefia PSD o să plec acasă”, a spus liderul social-democrat, aflat la Târgovişte, la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a TSD Dâmboviţa.

„Trebuie să fiţi cu ochii pe organizaţiile dumneavoastră, pentru că dacă seniorii greşesc şi întorc lumea împotriva lor, nu fac neapărat numai pe pielea lor, o fac pe viitorul vostru. Mulţi dintre ei şi-au terminat pâinea lor. Au considerat că sunt eterni. Fals. Nici eu nu sunt. O să rup acest circ făcut de foştii preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid. După şefia PSD o să plec acasă. Sper ca şi viitorul preşedinte al PSD să rupă lanţul deja egal cu al foştilor preşedinţi ai PSD care şi-au făcut partid, de a se regăsi acum în alte partide sau să îşi facă culoar şi să miroasă oportunităţile. Aşa au considerat ei”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a avut și un mesaj pentru tinerii social-democrați.

„Implicaţi-vă în mediu, în acţiuni specifice tineretului, fiţi motorul acestei organizaţii şi vă promit că veţi avea toată susţinerea mea. Implicaţi-vă! Nu e o şansă la îndemâna oricui să ai cel mai tânăr preşedinte de organizaţie şi cel mai tânăr preşedinte de consiliu judeţean din cel mai mare partid. Folosiţi acest atu. Aveţi europarlamentari tineri. Sunteţi o echipă superbă. Cred că organizaţiei PSD Dâmboviţa îi lipsea spiritul pe care îl reprezentaţi”, a completat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *