YzUzMDM1NGQ4MzRiMjA5YWIwYTY0MDJlZGM0MTc5Nw.thumb

Scandal pe străzile din Vietnam. O turistă din Rusia a început să țipe la un grup de oameni pentru că… nu îl susțin pe Vladimir Putin. Femeia chiar i-a numit fasciști și trădători ai Rusiei.

„Ești împotriva lui Putin? Împotriva lui Putin? Împotriva lui Putin? Ești împotriva lui Putin, porcule? Ești împotriva lui Putin? Ești trădătorul patriei mele! Ești trădătorul Rusiei? Ești trădătorul Rusiei! Ești un fascist! Ești trădătorul țării mele! Ești împotriva lui Putin? Ești împotriva lui Putin? Ești împotriva lui Putin sau ce? La naiba cu țara voastră!”, țipa femeia, potrivit Digi 24.

Putin și Erdogan se vor întâlni, pe 5 august, la Soci, pentru a aprofunda subiectele discutate de cei doi lideri la întâlnirea de la Teheran. Printre subiectele pe care partea rusă ar vrea să le pună pe masa de discuție este și posibilitatea de cumpărare de către ruși a dronelor Bayraktar, devenite unul dintre  simbolurile rezistenței ucrainene și principala teamă a soldaților ruși.

Informația a fost făcută publică de către purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov într-o declarație pentru presa rusă, conform agenției Ria Novosti.

Cei doi lideri se vor întâlni pe 5 august la Soci, stațiunea preferată a liderului rus, pentru a discuta relațiile bilaterale. Printre subiectele de interes pentru partea rusă se află și posibilitatea de cumpărare a celebrelor drone turcești.

„Colaborarea tehnico-militară între cel două părți se află mereu pe agenda discuțiilor. Și însuși faptul că și în acest domeniu, atât de sensibil pentru ambele părți, colaborarea capătă dimensiuni noi, vorbește despre faptul că relațiile noastre bilaterale, în întreaga lor dimensiune, se află la un nivel înalt”, a declarat  purtătorul de cuvânt a lui Putin.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *