George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”
George Buhnici, un nou mesaj controversat: „Bărbații fac muncile mai grele” / „Câștigă salarii mai mari, dar aduc aproape tot în bugetul familiei”

Prima audiere stabilită de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării în cazul lui George Buhnici a avut loc pe 27 iulie. Fostul prezentator PRO TV nu s-a prezentat, însă avocata sa a cerut un nou termen.

În urma scandalului mediatizat peste tot, George Buhnici are parte de mai multe consecințe decât s-ar fi așteptat. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în urma afirmațiilor vlogger-ului.

Acesta nu s-a prezentat la CNCD, iar avocata a afirmat că „Buhnici a suferit consecințe grave” după declarațiile controversate și că are nevoie de timp pentru a-și pregăti apărarea, scrie tabloidul  Libertatea.ro.

Avocata a cerut un termen pentru pregătirea mai temeinică a apărării. Aceasta a susținut că George Buhnici a suferit consecințe grave după acest incident.

George Buhnici așteaptă data de 23 august

Viitorul termen stabilit de CNCD a fost stabilit pentru 23 august, iar până atunci, Buhnici va trebui să vină cu motive serioase pentru care a discriminat femeile.

De asemenea, George Buhnici a primit foarte multe amenințări cu moartea, dar și soția sa a fost amenințată cu violul.

Din cauza aceasta, vlogger-ul a solicitat să aibă mai mult timp să își pregătească apărarea.

George Buhnici e criticat dur pe rețelele sociale, după ce a acordat un interviu la Antena Stars când se afla pe plajă la Neversea. Vloggerul a încercat să facă o glumă legată de aspectul soției sale, Lorena, care îi era alături, și le-a invitat pe fete să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a spus el.

Unul dintre cei mai urmăriți realizatori de content din diferite domenii, mai ales de tehnologie, pentru social media, George Buhnici a stârnit multe reacții negative în online după declarațiile făcute pe plaja Modern.

„Am venit să ne întâlnim cu prietenii, să ridicăm degetul mijlociu în fața pandemiei, să ne uităm acolo, în depărtare, la 60 de kilometri, și să ne bucurăm că nu suntem acolo și suntem aici și să ascultăm muzică bună”, a spus Buhnici în fața microfonului. Apoi, el a început să vorbească despre cum arată fetele care vin pe litoral și le-a criticat pe cele care au grijă de aspectul lor.

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine. Și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!”, a spus vloggerul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *