george simion

George Simion, președinte AUR: „Problema lor în 2024 este exact diaspora! Sunteți principalul inamic al acestui sistem bolnav care jefuiește România” Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat duminică, 21 ianuarie, la Lodi, în Italia, lista pe care o propune pentru alegerile europarlamentare de anul acesta. AUR propune o listă compusă din profesioniști, oameni care și-au demonstrat fidelitatea pentru România.

Președintele AUR, George Simion, a transmis participanților la evenimentul din Italia că AUR are oameni valoroși pe care îi poate promova, cu care poate candida. Potrivit liderului AUR, nu există o mulțumire mai mare pe care ar putea să o aibă decât aceea de a-i vedea pe cei care sunt alături de AUR mândri de mișcarea din care fac parte.

„Sunt tare fericit că sunt astăzi alături de voi, că am dus proiectul AUR până aici, în ianuarie 2024. Drumul o să fie greu și de abia începe cu adevărat! (…) Acum 3 ani am pornit un proiect politic căruia mulți nu îi dădeau nicio șansă. Voi i-ați dat o șansă, de aici din Lombardia până în Sicilia și Sardinia și ne-ați trimis în Parlamentul României. Mulțumesc pentru asta!”, a spus liderul AUR. Comunicat furnizat şi asumat de Partidul alianță pentru unirea romanilor

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *