george simion

Liderul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a fost prezent la Braşov între membrii de partid din judeţul nostru. Preşedintele AUR a dorit să cunoască părerile colegilor săi de partid şi problemele cu care se confruntă aceştia.

„Alături de colegii mei am enumerat priorităţile pe care ei le văd necesare la conducerea ţării. Putem face mult prea puţin în Parlament, din Opoziţie, cu 10% , ca să blocăm. Ţara trebuie condusă cum trebuie, cu patriotism, cu pricepere, cu dăruinţă, cum este condusă în acest moment Polonia”, a precizat liderul AUR.
George Simion a vorbit şi despre unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale perioadei, eşecul României în ce priveşte aderarea la spaţiul Schengen. Liderul AUR a dezvăluit ce ar fi făcut el dacă se afla la conducerea ţării. „Cred că mâna multor ţări care scot din România profituri uriaşe trebuia forţată. Cred că instituţiile de control care agasează, efectiv, firmele cu capital preponderent românesc trebuiau să meargă să controleze şi băncile austriece, băncile olandeze – că şi ei au votat contra – pe cei care deţin cvasimonopol pe piaţa lemnuluil pe cei care generează poluare şi aici, la Braşov, şi la Sebeş, şi la Rădăuţi şi să discutăm altfel, pentru că nu e posibil doar să iei, să iei, să iei, dar să nu ne accepţi în aceeaşi comunitate cu tine”, a mai adăugat preşedintele AUR, George Simion, potrivit BZB.ro.

George Simion este convins că România nu va adera la Schengen, cât timp ţara noastră are acest guvern.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *